Òlafur før Randers: Skal spille hurtigere

Kategorier

Kampen bliver et gensyn med Ólafur Kristjánsson, der nu er træner i Randers..

FC Nordsjælland besøger søndag Randers FC når premieren kampen skal forsøges at blive revancheret.

FCN fik ikke det store udbytte i sidste sæson mod Randers FC, og cheftræner Ólafur Kristjánsson forventer også et Randers som kommer med et højt pres fra starten af kampen.

– Det bliver endnu en ny og spændende kamp, hvor vi skal forsøge at præstere meget bedre end vi gjorde i premiere kampen mod SønderjyskE. Det bliver dog ikke nogen nem kamp, for Randers er et godt hold, som har kan ligge et fysisk tryk på vores hold.

– Jeg ved dog, at vi med vores måde at spille kan gøre livet mere end svært for dem. Vi skal ud og flytte bolden hurtigere end vi gjorde i sidste uge. Vi skal have fat i de mønstre, som vi har trænet i opstarten, for de vil blive vigtige i en kamp som mod Randers. Derudover skal vi blive stærkere i de individuelle nærkampe, hvor vi virkelig skal stå hårdere imod og vise at det er os som bestemmer kampens forløb, fortæller cheftræneren.

FC Nordsjælland kan glæde sig over at Gudmundur ’Gudi’ Thórarinson er tilbage efter sin skade og træner på højde med resten af truppen. Derudover er holdet blevet suppleret med brasilianske Bruninho.

– Det er positivt at have Gudi tilbage, og han har heldigvis holdt formen godt ved lige, så vi forventer ikke at han skal bruge så lang tid før han kan komme i fulde omdrejninger formmæssigt. Og Bruninho er i fin form, og det er et spændende supplement til truppen og vi glæder os til at kunne bringe ham i spil, om det bliver fra start eller bænken må tiden vise, slutter Ólafur Kristjánsson.