Ólafur før Ajax: Skal have fornemmelsen af sæsonstart

Kategorier

Cheftræneren glæder sig til dagens kamp. Foto: rieneuchs.dk

Ólafur: Skal have fornemmelsen af sæsonstart

– Sæsonstarten nærmer sig, og det skal vi gerne kunne se i dagens præstation.’ Cheftræner Ólafur Kristjánsson er ikke i tvivl om hvad han gerne vil se i dagens kamp mod Ajax.

FC Nordsjælland spiller i dag, fredag, kl.16.30 sidste træningskamp inden det om en uge går løs hjemme i Farum Park mod SønderjyskE. – Vi kommer til at være meget tæt på startopstillingen, og jeg forventer at se en flok spillere som er klar fra starten af, og som glæder sig til at spille kampen.

Vi skal have fornemmelsen af sæsonstart, og derfor bliver det også med stor fokus på vores egne kvaliteter. Kampen spilles på Sportspark De Boeshoek i Hardenberg kl.16.30, og du kan følge med på Twitter, hvor vi livetweeter fra kampen under #AJAFCN – Vi skal finde rytmen i spillet, og især med bolden. Forhåbentlig kommer de ting vi har trænet til udtryk i kampen. Vi skal blive bedre til selv at styre kampens rytmen, og på den måde kontrollere hvad der skal ske, fortæller Ólafur Kristjánsson. Du kan se FC Nordsjællands startopstilling her på fcn.dk omkring kl.13.00.

Ajax spiller senere på dagen også mod Panathinaikos, og det vil derfor være to blandede hollandske hold som bliver sendt på banen. Derfor vides det endnu ikke hvor mange af de 6 danskere i Ajax-truppen, som får spilletid mod FC Nordsjælland. En ting er dog sikkert, det er at Viktor Fischer ikke kommer på banen, da den unge dansker stadig er på ferie efter U/21 EM. Men om Lasse Schöne, Lucas Andersen, Nicolai Boilesen eller de to helt unge Marcus Bay eller Kasper Dolberg kommer på banen bliver fast afsløret senere i dag.