Marcondes tilbage på banen der startede Superliga-tiden

Kategorier

20-årige Emiliano Marcondes snørrede søndag eftermiddag støvlerne på den banen, hvor han for første gang begyndte at snuse til Superliga-livet.

Træningsbanen i Delden ved hotel Apartment er nemlig stedet hvor Emiliano Marcondes første gang deltog i en træningslejr med Superliga-holdet. Den gang var han 17 år gammel, og truppens yngste spiller og var mere benovede over tingene end han er i dag. – Det er lidt specielt at komme tilbage her til. Hotellet og banerne er lige så gode som jeg husker dem, så det er perfekt. For tre år siden var jeg nok lidt mere nervøs, og snakkede nok ikke så meget. Det var store spillere, som jeg kun så op til på det tidspunkt. – Nu har jeg lidt en anden rolle end den gang. Jeg er blevet lidt ældre og skal tage lidt mere ansvar, og det er faktisk rart. Jeg føler mig godt tilpas og har mere ro i kroppen. Jeg føler, at jeg har fundet min egen identitet, fortæller Emiliano Marcondes.

Marcondes og resten af truppen træner hver dag kl.10.00 på træningsbanen, men også kl.17.00 er der booket tid på træningsbanen. Fredag venter så træningskamp mod Ajax, inden det den 17.juli går løs hjemme i Farum Park mod SønderjyskE kl.18.00. En kamp der også bliver sendt på TV3Sport1.