Karlsson før premieren: God mavefornemmelse

Kategorier

David Moberg Karlsson på dribletur mod Brøndby IF i Farum Park.

David Moberg Karlsson har en god følelse i kroppen forud for fredagens premiere mod SønderjyskE i Alka Superligaen. Svenskeren lavede to kasser i foråret mod SønderjyskE, og han håber, at han kan fortsætte stimen.

– Jeg glæder mig virkelig meget til premieren mod SønderjyskE. Vi har haft en god træningsperiode krydret med nogle fine præstationer i træningskampene mod AIK og Ajax, så det bliver godt at komme igang med Alka Superligaen.

– Jeg håber, at jeg kan fortsætte med at score mod SønderyskE, som jeg gjorde i foråret to gange, men jeg ved ikke, hvorfor det lige lykkedes mig i begge kampe mod dem. Jeg synes, de har en stærk defensiv, så jeg ved, at jeg skal være skarp på fredag, hvis det skal gentage sig, slutter Karlsson.