Hebo: – Jeg er glad for at få ”SC”s nr. 17

Kategorier

Mathias Hebo skifter i den nye sæson fra nr. 27 til nr. 17, der tidligere var Søren Christensens faste nr.

Flere af FC Nordsjællands spillere har fået nyt nummer, og de fem nye i Superligatruppen fra U/19 har nu også navn og nr. på trøjen

FC Nordsjællands spillere er retur efter en rigtig god træningslejr i Holland, og nu er alle i gang med de sidste forberedelser til sæsonpremieren i Farum Park mod SønderjyskE på fredag kl. 18.00. Fem nye spillere fra U/19 er rykket op i Superligatruppen og har nu fået nr. og navn på trøjerne. Også flere af spillerne fra sidste sæson har fået nyt nr. Islandske Adam Örn Arnarson er ”højdespringer”, idet hans nr. 31 er skiftet til nr. 2. Mathias Hebo har fået vekslet sit nr. 27 til nr. 17, som Søren Christensen havde tidligere, og det er han stolt af: – Det er da en ære at bære et nr. efter en rigtig Nordsjælland-legende. Jeg er meget glad for at få ”SC”’s nr. 17. Søren Christensen spillede over 200 kampe med det nr., og jeg vil gøre alt for at bevise, at jeg kan leve op til det. Det forpligter og motiverer at få nr. 17, lyder det fra Mathias Hebo. Adam Örn er også godt tilfreds med sit nummerskifte: – Hvis jeg selv kunne vælge frit, ville jeg også have taget nr. 2, så det er virkelig et ønskenummer for mig. Jeg spillede altid med nr. 2 som ungdomsspiller, og det er også mit nr., når jeg spiller på nationalhold på Island, lyder det fra Adam Örn Arnarson. FC Nordsjællands trup med numre ser nu således ud til den nye sæson: 1 David Jensen (M)
2 Adam Örn Arnarson
3 Pascal Gregor
4 Andreas Maxsø
6 Lasse Petry
8 Patrick Mtiliga
9 Gudjón Baldvinsson
10 Martin Vingaard
12 Joshua John
13 Oliver Thychosen
14 Gudmundur “Gudi” Thórarinsson
15 David Moberg Karlsson
16 Runar Alex Runarsson (M)
17 Mathias Hebo
18 Emiliano Marcondes
19 Marcus Ingvartsen
20 Nicklas Mouritsen
21 Johannes Ritter
22 Mads “Mini” Pedersen
23 Mathias Jensen
24 Christian “TK” Køhler
25 Adnan Mohammed
27 Souheib Dhaflaoui Mads ”Mini” Pedersen får tilnavnet Mini som rygnavn på trøjen, og Adnan Mohammed får en trøje med Adnan på ryggen. Kom i Farum Park på fredag og vær med fra første spark i den nye Alka Superliga sæson. Det koster kun 20 kr. i entré for både børn og voksne. Køb billet HER