FCN vandt 3-1 over Ajax i generalprøven

Kategorier

FCN vandt 3-1 over Ajax

Det var en super general-prøve for de unge tigere, da traditionsklubben Ajax blev nedlagt med hele 3-1 på Sportspark De Boeshoek.

FC Nordsjælland startede kampen som lyn og torden, og allerede efter 16 minutter havde tigerne bragt sig foran med 2-0. Først var det 19-årige Marcus Ingvartsen som satte venstre-foden på et perfekt frispark fra Martin Vingaard, og i det 16 minut viste 21-årige David Moberg Karlsson hurtige fødder, da han løb Mathias Hebo Rasmussens fine dybdebold op. Karlsson driblede ind i banen og placerede bolden uden for den hollandske landsholdsmålmands rækkevidde og gjorde det dermed til 2-0. Det var et blandet Ajax-hold, som var sendt på banen, hvor godt halvdelen normalt spiller med i startopstillingen.

FCN havde flere gode muligheder i første halvleg, hvor samspillet mellem de forreste flere gange sprudlede. Mens defensiven stod kompakt, og viste god ro i de afgørende situationer. Der var noget mere modvind i 2.halvleg for FC Nordsjælland, hvor Ajax skrudede op for tempoet. FCN-holdet stod dog godt i mod, og afviste de farlige muligheder som opstod, og i den anden ende var der skarphed når chancerne bød sig. I det 65 minut opfangede anfører Patrick Mtiliga bolden, han spillede den op til Marcus Ingvartsen som chippede den videre til Marcondes, der sendte Ingvartsen afsted i dybden.

Unge Ingvartsen sendte en fin pasning ind foran mål, hvor Karlsson kom stormende og scorede sit andet mål i kampen. Med fem minutter tilbage fik Ajax reduceret på et flot langskud, som blev placeret i hjørnet uden den store chance for David Jensen i målet. Dermed var det en godkendt general-prøve for FC Nordsjælland inden det næste fredag går løs mod SønderjyskE.

Matchfacts:
Ajax-FC Nordsjælland 1-3
Mål: 6min: 0-1 Marcus Ingvartsen, 16min: 0-2 David Moberg Karlsson, 65min: 0-3 David Moberg Karlsson, 85min: 1-3 Danny Bakker.

Startopstilling:

David Jensen
Adam Örn Arnarson (85min Johannes Ritter)
Pascal Gregor
Andreas Maxsø (62min Nicklas Mouritsen)
Patrick Mtiliga (68min Mads ‘Mini’ Pedersen)
Martin Vingaard (77min Mathias Jensen)
Mathias Hebo Rasmussen (85min Christian ‘TK’ Køhler)
Emiliano Marcondes (85min Adnan Mohammed)
David Moberg Karlsson (77min Souheib Dhaflaoui)
Oliver Thychosen (46min Joshua John)
Marcus Ingvartsen (68min Gudjón Baldvinsson)