FCN Glasgow køber sæsonkort

Kategorier

FCN Glasgow køber sæsonkort

‘It would be a big honour to have ‘our seat’ at Farum Park’ lyder det fra FCN Glasgow.

Der er kommet køb af et sæsonkort fra en noget uventet kant til den nye sæson, nemlig fra Skotland. Sæsonkort salget er godt i gang og mange fans har allerede sikret sig et fast sæde til den nye sæson, men også helt fra Glasgow af er der indkøbt et sæsonkort til den nye sæson. Mark Collins fra FCN Glasgow fortæller: – Da vi så videoen om det at være en del af FC Nordsjælland blev vi inspireret til at købe et sæsonkort. Og siden vi besøgte klubben i foråret er vores kærlighed vokset, og derfor synes vi det vil være en god måde for os at kunne bidrage til klubben. Det vil være en stor ære for os at have vores ’eget sæde’ i Farum Park. Vi kan af naturlige årsager ikke dukke op til alle kampene, men vi vil i samarbejde med klubben finde en måde hvorpå andre fans kan få glæde af vores sæsonkort, fortæller fan-formanden fra FCN Glasgow.

Du kan ovenfor se den video som inspirerede de skotske drenge til at købe et sæsonkort til den nye sæson. Og skulle du selv få lyst til at have æren af dit eget sæde i Farum Park sammen med FCN Glasgow og resten af de mange trofaste fans, så kan du læse mere om sæsonkort salget lige HER.