FCN forlænger med to spillere mere fra U/19

Kategorier

Her er det Adnan Mohammed, der får et håndtryk af FC Nordsjællands sportslige leder Jan Laursen, der på forsiden af fcn.dk også byder velkommen til Christian "TK" Køhler i Superligatruppen. 

FCN forlænger med to spillere mere fra U/19

Midtbanespilleren Christian “TK” Køhler og offensivspilleren Adnan Mohammad indgår nu begge i FC Nordsjællands Superligatrup

Endnu to af de unge talenter fra FC Nordsjællands succesrige U/19 mandskab har fået forlænget kontrakt, så de fremover er en fast del af Superligatruppen. Det er Christian “TK” Køhler og Adnan Mohammed, der følger med holdkammeraterne Souheib Dhaflaoui, Mathias Jensen og Mads “Mini” Pedersen, således at hele fem spillere fra U/19 nu er en fast del af næste sæsons Superligatrup.

Christian “TK” Køhler og Adnan Mohammad har været en væsentlig del af FCN’s U/19-mandskab og den flotte sæson, som holdet præsterede med en pokaltitel og sølvmedaljer i U/19 Ligaen. Og det har nu også kastet en kontrakt af sig til de to talentfulde spillere.

Christian “TK” Køhler blev hentet til FCN fra Hørsholm i 2008, og har siden da været en fast del og anfører på flere af klubbens ungdomshold.

Adnan Mohammad kom til FCN i sommeren 2014 fra Lyngby Boldklub og har siden da vist gode takter på U/19-holdet og i Reserveholdsligaen.

Sportslig leder Jan Laursen siger følgende om de to spillere: – I Christian “TK” Køhler har vi fået endnu en spiller op fra vores akademi med mange års erfaring i klubben, hvilket gør overgangen til seniorfodbold lettere, da spillestil og træningsmetodik allerede er inde under huden.

– TK er en fleksibel spiller, som både på U/19 og Reserveholdet har udfyldt roller på midtbanen og i det centrale forsvar. Han er en spiller med et stort vinderhjerte, og han vil gerne tage ansvar, hvilket er vigtigt, når vi har så ung en trup.

– Adnan har kun været hos os i et enkelt år, men her har han imponeret os med sin store vilje til at forbedre sig på alle fronter såvel på som uden for banen.

– Og denne store ærgerrighed kombineret med Adnans spillemæssige kompetencer samt ikke mindst hans målinstinkt (11 mål i  U19 Ligaen) har overbevidst os om, at Adnan skal have chancen for at udvikle sig videre hos os, siger Jan Laursen.

Dermed har FC Nordsjælland afsluttet oprykningen af talenter fra U/19 holdet til Superligatruppen i denne sommer, og hele fem årgang 1996 spillere får således nu chancen i selskab med klubbens bedste. Fra årgang 1996 blev Marcus Ingvartsen allerede indlemmet i Superligatruppen sidste år sammen med en stribe spillere fra 1995 årgangen.