FCN Coins som nyhed i boderne

Kategorier

FCN Coins som nyhed i boderne

De seneste sæsoners populære værdikuponer vil fra starten af den nye sæson blive udskiftet med FCN Coins

Det trofaste publikum i Farum Park har i de seneste sæsoner haft meget glæde af tilbuddet om at købe værdikuponer, så der er mange penge at spare ved alle køb i boderne ved kampene i Alka Superligaen.

Det succesrige koncept bliver nu endnu bedre, idet værdikuponerne udskiftes med FCN Coins, som er meget lettere at håndtere og langt mere holdbare. De nye FCN Coins er lavet i et unikt design, og FC Nordsjælland er den første Superligaklub, der indfører Coins som betalingssystem. FCN Coins afløser således de kendte værdikuponer, og har du stadig værdikuponer tilbage fra sidste sæson, kan du bare runde FCN shoppen fra den 17. juli til og med den 3. august og få dem vekslet til de nye Coins.

Kig forbi FCN shoppen før kampen og byt dine værdikuponer eller køb nogle nye FCN Coins.