FCN køber brasiliansk power

Kategorier

25-årige Bruninho har underskrevet en 3-årig kontrakt med FC Nordsjælland og vil bære trøje nummer 11

Sportschef Carsten V. Jensen udtaler:

– Vi har siden salget af Uffe Bech for nogle uger siden været bevidste om, at vi skulle tilføre holdet og truppen yderligere offensiv kapacitet. Det er vigtigt for os, at have mange spillere med gennembrudskraft, kreativitet og individuelle færdigheder. Vi ser Bruninho, som både oplægger og afslutter og glæder os til at se ham i kamp for FCN, siger CV.

Brasilianske Bruninho kom til HB Køge i 2014, og har spillet 34 kampe og scoret 12 mål for HB Køge.

Cheftræner Ólafur Kristjánsson glæder sig over den offensive tilgang, som giver truppen flere strenge af spille på.

–  Bruninho er en kreativ spiller, som kan spille de fire forreste pladser i vores system. Han er en spiller, som kan lave de uventede ting i løbet af en kamp og dermed være med til at afgøre kampen, men samtidig har han også vist sig som en spiller, der arbejder for holdet. Vi glæder os over tilgangen, og det bliver spændende at se ham i sammenspillet med resten af holdet, fortæller Ólafur Kristjánsson.

Bruninho har tidligere begået sig i europæisk fodbold, hvor han har spillet for Vitória de Setúbal i den bedste portugisiske række.

– Jeg glæder mig over denne chance. FC Nordsjælland spiller den type fodbold, der passer godt til en spiller som mig. De vil gerne have bolden meget og er klar til at forsøge at angribe hele tiden. Det bliver spændende at blive en del af holdet, som jeg håber på at kunne hjælpe, fortæller Bruninho.

Bruninho træner for første gang med sine nye holdkammerater allerede tirsdag formiddag kl.10.45 i Farum Park.

Facts om Bruninho:

Navn: Bruno Anderson da Silva Sabino
Født: 29.09-1989
Nationalitet: Brasilien
Position: Angriber
Højde og vægt: 178 cm. / 75 kg.
Tidligere klubber: Caxias, Passo Fundo, Vitória de Setúbal, Nacional, Lajeadense og HB Køge.