CV: Bruninho brænder for fodbolden

Kategorier

FCN’s sportschef Carsten V. Jensen fortæller her om klubbens seneste signing – den brasilianske offensivspiller Bruninho.

– Han er en typisk brasiliansk spiller med store individuelle færdigheder, men derudover arbejder han også hårdt i holdets interesse, og det er også en vigtig kvailitet. Han kan dække flere af de offensive positioner og har et godt venstreben, når han trækker ind fra højre, fortæller CV.

– Indtil videre har det her transfervindue budt på mest trafik ud af butikken så at sige, men de sidste 5-6 uger vil vi bestræbe os på, at der kommer spillere den anden vej. Bruninho er den første mand, vi henter ind nu her, men det er klart, at vi også kigger efter emner til både midtbanen og forsvaret for at gøre truppen stærkere og bredere.