Bech: FCN har været som en familie

Kategorier

22-årige Uffe Bech satte tidligere i dag sin signatur på en 4-årig aftale med tyske Hannover 96 i Bundesligaen, et skifte som Bech glæder sig til.

– Jeg glæder mig til et nyt eventyr i Tyskland, og det bliver spændende at skulle tage det næste skridt videre. Jeg har været glad for min tid i FC Nordsjælland, og klubben har været som en familie. Tiden er inde til at prøve noget nyt, og jeg er glad for at klubben har været med til at hjælpe mig videre i min udvikling, siger Uffe Bech.

Uffe Bech skiftede til FC Nordsjælland tilbage i januar 2013, og har siden hen via hårdt arbejde, dygtige trænere og gode holdkammerater gjort sig selv til en profil i Alka Superligaen. – Jeg kommer helt sikkert til at savne alle i klubben, hvor jeg har fået mange gode venner, som jeg vil holde kontakten ved lige med. Og jeg kommer også til at følge klubben i fremtiden, hvor fremtiden tegner rigtig lys, for det er et hold med et utroligt stort potentiale. Jeg glæder mig ekstra meget til at se ’Ollie’ (Oliver Thychosen, red.) og David (Moberg Karlsson, red.) folde sig endnu mere ud på kanterne sammen med Josh (Joshua John, red.), slutter Uffe Bech.

Uffe Bech er taget til Tyskland og begynder træningen med sine nye holdkammerater med det samme.