U/19-holdet vandt igen pokalen

Kategorier


Anfører Mathias Jensen modtager også champagnes hyldest, da han løfter pokalen – foto: fcn.dk

U/19-holdet vandt igen pokalen

FC Nordsjællands bedste ungdomshold viste igen kvaliteten, da de udviste stor tålmodighed kampen igen og vandt 2-1 over et hårdt kæmpende Næstved mandskab.

De unge tigere gik ind til kampen som store favoritter mod Næstved Boldklub, og første halvleg var også et stort pres mod Næstveds mål, men skarpheden manglede i første halvleg. Det gjorde den dog ikke, da Næstved på deres eneste besøg i FCN’s felt i første halvleg scorede til 1-0. En flot solotur fra en af grønblusede resulterede i en kølig afslutning til 1-0 i det 44 minut. 2. halvleg blev med et endnu mere offensivt approach fra trænerteamet, som sendte Lucas Haren på banen. Det skulle vise sig at være en god ide, men først skulle Emre Mor lige vise nogle fantastisk individuelle kvaliteter. Mor snurrede rundt om sig selv og et par Næstved-spillere, for derefter at sparker bolden knald hårdt op i det lange hjørne uden en chance for målmanden. Et pragt mål af den lille angriber, som også var manden bag målet til 1-2. Mor driblede slalom på baglinjen, hvorefter han fandt en fri Lucas Haren foran mål, som iskoldt satte en inderside på bolden og videre igennem Næstved-målmandens ben. Næstved kastede alt frem til sidst, og selvom målmand Thomas Gall fik ravet et gult kort til sig i slutminutter, så lykkedes det altså de unge talenter at vinde pokaltitlen igen i år efter en kamp, hvor holdet udviste stor tålmodighed og aldrig gav op.