U-holdene sluttede af med bravour

Kategorier

U-holdene sluttede af med bravour

Efter flotte sæsoner for både U/17 og U/19 holdet i FC Nordsjælland blev der uddelt priser og sagt tak for en god sæson i en hyggelig atmosfære.

Der var en masse at fejre, da FCN U/17 og FCN U/19 sluttede sæsonen 2014/2015 af til det årlige awardshow. Begge hold har vist rigtig gode takter hele sæsonen igennem og har i høj grad været kendetegnet af det DNA, der FC Nordsjællands spillestil og værdisæt. Sølvmedajler og succes Begge hold har formået at hente sølvmedaljer i deres respektive ligaer, og begge hold kæmpede med om guldet helt til slut.
Udover at U/19-holdet scorede flere mål og hentede flere point, end det er set før i FCN-regi, krydrede drengene også sølvmedaljerne i ligaen med en flot sejr i pokalturneringen. Også U/17 leverede en historisk god sæson, hvor man hentede hele 54 point, hvilket er 22 point flere end i sidste sæson. Afslutning med bravour I forbindelse med aftenens awardshow var der arrangeret nogle hyggelige, sociale aktiviteter for de to hold, hvor især trænerstaben førte an. Således viste trænerteamet Morten Karlsen og Søren Krogh de unge drenge fra U/19, hvordan man spiller fodboldgolf og tog førstepladsen, mens Kasper Kurland trykkede speederen i bund og satte hurtigste omgangstid i go-kart med U/17-holdet. Kurland måtte dog tage til takke med den samlede andenplads i racet. Og prisen går til… Der blev traditionen tro uddelt priser til U-holdenes award-aften, der for øvrigt blev afholdt i en rigtig hyggelig og festlig atmosfære, hvor humøret var helt i top, og hvor ikke mindst prismodtagerne fik nogle flotte ord med på vejen. Priserne fordelte sig således:

Årets Spiller U/19: Mathias Jensen Årets Spiller U/17: Jacob Johansson Årets Træningsspiller U/17: Victor Lorentzen Stort tilykke til drengene.