Træningskampene er på plads

Kategorier

Træningskampene er på plads

FC Nordsjælland har planlagt tre træningskampe inden efterårssæsonen skydes igang. Få overblikket her.

Mandag d. 22/6 møder Alka Superliga-truppen ind til træning efter en velfortjent sommerferie, og knap er træningspassene skudt i gang før der skal tages hul på de første træningskampe. Torsdag d. 25/6, kl. 14:00: FCN – AIK Stokholm (Farum Park):
Første træningskamp står imod sidste sæsons nummer tre i Allsvenskan, AIK Stokholm, der gæster Farum Park. AIK er lige nu placeret på sjettepladsen i den bedste svenske række. Torsdag d. 2/7, kl. 15:00: AGF – FCN (XXXX)
Anden træningskamp spilles i Aarhus, hvor FC Nordsjælland gæster nyoprykkerne fra AGF. Det bliver samtidig et glædeligt gensyn med flere tidligere FC Nordsjælland-spillere og Morten Wieghorst, der nu står i spidsen for AGF. Tirsdag d. 10/7, kl. XXX: Ajax Amsterdam – FCN (Sportspark De Boeshoek, Holland)
Tredje og sidste træningskamp spilles i Holland, hvor FC Nordsjælland møder ingen ringere end de hollandske videmestre Ajax Amsterdam i forbindelse med træningslejren i Hardenberg, Holland.