Skadet Uffe Bech bliver klar til EM-slutrunden

Kategorier


Uffe Bech kan ånde lettet op efter den første forskrækkelse.

Skadet Uffe Bech bliver klar til EM-slutrunden

Uffe Bech frygtede det værste, da han måtte udgå af U/21 landskampen i aftes med en skade, men han slipper heldigvis med skrækken

Det var en meget bekymret Uffe Bech, fcn.dk talte med kort efter slutfløjtet af U/21 landsholdets testkamp i aftes i Lyngby mod Sverige. Men dog med lidt plads til det vante smil på læben i skarp modsætning til det forvrængede ansigt præget af smerter og frygt, han skadet måtte forlade kampen med efter knap en halv times spil. Han fik et knaldhårdt spark over benet af en svensk fosvarer og måtte efter behandling hurtigt opgive at spille videre og måtte stærkt humpende forlade banen. Heldigvis viste lægestabens første bedømmelse, at det ikke virkede helt så slemt, som det først så ud til, og derfor var Uffe Bech lidt mere lettet, da han stadigt humpende mødte pressen efter kampen: – Lige et øjeblik frygtede jeg det værste og var helt knust, da jeg måtte udgå. Det går lidt bedre nu, og jeg håber, det kun er slaget. Det vil vise sig i morgen. Jeg jagtede en bold sammen med en svensk forsvarer og prikkede til bolden, lige før han sparkede igennem og ramte mig på siden af benet lige under knæet. – Så som udgangspunkt stoler jeg på vurderingen af, at det kun er slaget på toppen af lægbenet, der giver smerterne. Jeg har glædet mig så meget til EM-slutrunden, og forhåbentlig bliver der ikke pillet ved det, lød det fra en rimeligt optimistisk Uffe Bech. Og siden har han fået bekræftet lægernes første vurdering. Benet er blevet røntgenfotograferet, og der er ingen brud eller beskadigelser, der forhindrer Uffe Bechs deltagelse ved EM, så han rejser afsted til Tjekkiet sammen med resten af truppen. Uffe Bech nåede at sætte fodaftryk på 2-2 testkampen mod Sverige i den korte tid, han var på banen, både med et skud på overliggeren og et hjørnesparksindlæg, som Nicolai Brock-Madsen udlignede på til 1-1. Også FCN-keeper David Jensen er med i Danmarks EM-trup til slutrunden, selv om der ikke blev spilletid til ham i aftes. Hans to rivaler til målmandsposten fik en halvleg hver: – Det er naturligvis skuffende. Jeg ville gerne have spillet, men jeg må videre og vise mig frem på træningsbanen, lød det fra David Jensen efter kampen. FCN-spillerne Emiliano Marcondes og Pascal Gregor har begge været indkaldt som supplement til truppen under træningslejren i denne uge, og de kom begge to på banen samtidigt i de sidste 25 minutter og gjorde det rigtig godt. De viste med en solid indsats, at de er en del af fremtidens U/21 landshold men kan nu tage en kort og velfortjent ferie.