Sæsonkort-salget er skudt igang – spar 500,-

Kategorier

Sæsonkort-salget er skudt igang – spar 500,-

Næste sæson er allerede i støbeskeen, og det betyder også at det er blevet tid til at fornye eller købe sæsonkort til 2015/2016 sæsonen, hvor vi håber på at se rigtig mange gamle, som nye på stadion.

Hvis du er hurtig kan du spare 500 kroner inden 26.juni på dit sæsonkort, for vi har nemlig valgt at lave en rabatperiode på hele tre uger for at tilgode se dig og din familie. Det betyder at priserne indtil den 26.juni ligger på 999,- for voksne og 499,- for børn. Efter denne periode koster sæsonkortet den normale sæsonkort pris på 1.499,- for voksne og 799,- for børn. FC Nordsjælland har mange forskellige sæsonkort-holdere fra mange forskellige steder i regionen, og i videoen ovenfor har du mulighed for at møde nogle af de sæsonkort-holdere som besøger Farum Park gang efter gang, i medgang og i modgang. Du kan også blive en del af FC Nordsjælland ved at købe et sæsonkort til den nye sæson, og blive en del af de mange følelser som opstår sammen med klubben, når spillerne løber på banen. Produktet:

  • Fast plads til alle hjemmekampe i ALKA-Superliga og pokalturneringen.
  • Invitation til én udebanetur i løbet af sæsonen.
  • Invitationer til special-arrangementer KUN for sæsonkortholdere.
  • Eksklusive tilbud og nyheder fra FCN-shoppen og boderne.
  • Unikke sæsonkort-konkurrencer med eksklusive præmier.

Sådan fornyer/køber du dit sæsonkort: Eksisterende sæsonkortholder
Er du allerede sæsonkortholder, og ønsker du at forlænge det. Så skal beholde dit nuværende kort, og blot gå ind og forlænge det via http://billetter.fcn.dk/forny eller direkte i FCN-shoppen. Alle eksisterende kortholdere har forkøbsret til deres nuværende sæder i hele rabatperioden, derefter vil sæderne blive sat i salg igen. Ny sæsonkortholder
Er du ikke allerede sæsonkortholder, men ønsker at blive det? – Så kan du købe dit unikke FCN-sæsonkort på http://billetter.fcn.dk/sæsonkort/ eller i FCN-shoppen. Priser: Kampagne-pris indtil fredag den 26.juni:

  • Voksen: 999,-
  • Børn: 499,-

Normal pris:

  • Voksen: 1.499,-
  • Børn: 799,-