Ole Palmå: Derfor bliver Farum Park røgfrit

Kategorier

Ole Palmå: Derfor bliver Farum Park røgfrit

Fra den kommende sæson bliver Farum Park røgfrit, og her forklarer Administrerende Direktør, Ole Palmå, hvad overvejelserne bag beslutningen er. Det er primært hensynet til børn og de besøgende familier, der er i fokus.

– Farum Park er Danmarks familiestadion nummer 1, og derfor vil vi gerne imødegå de mange forespørgsler fra vores mange børnefamilier om, at Farum Park bliver røgfrit. Derfor har vi valgt at følge tidens trend både i Danmark og i udlandet om at indføre røgfrie områder på tribunerne i Farum Park. Der vil dog stadig være områder i Farum Park, hvor der er muligt at ryge, hvilket Ole Palmå også forklarer: – Vi ved, at vi har mange rygere på stadion, og der er bestemt ikke dem, vi vil af med. Vi vil af med af røggenerne, og derfor har vi indført nogle rygeområder, der vil være let tilgængelige. Så vi håber ikke, at dette tiltag vil være til gene for de af vores besøgende, der ryger. Nedenfor kan du se, hvor rygeområderne bliver oprettet: