Ólafur og Mtiliga evaluerer sæsonen

Kategorier

Ólafur og Mtiliga evaluerer sæsonen

FC Nordsjælland sluttede endnu engang i den bedste halvdel af Superligaen, og selvom der også har været bump på vejen, ser både cheftræneren og anføreren mange positive tendenser, der kan bygges videre på.

– Sæsonen har overordnet set været god, synes jeg. Vi slutter i den bedste halvdel, hvilket er acceptabelt, når vi ser på udskiftningen i truppen og de nye spillere, der har skullet spilles ind undervejs. Der har selvfølgelig været gode og mindre gode perioder, og det har været opløftende at se, at vi har været i stand til at rejse os, når det har set svært ud, lyder det fra cheftræneren. – Som alle kan se, har det været en sæson, der er gået lidt op og ned. Og det er noget, vi kan lære en masse af. Vi kan se, hvad der har fungeret når vi har vundet kampene, og hvad der skal arbejdes videre med, så vi undgår de længere perioder, hvor vi har haft svært ved at skaffe point, slutter anfører Patrick Mtiliga.