Ólafur: Dejligt at være tilbage

Kategorier

Ólafur: Dejligt at være tilbage

Superliga-holdet var tilbage efter en kort sommerferie idag mandag, og det var både en flok glade spillere og en glad cheftræner, der tog hul på forberedelserne til efterårssæsonen.

Superliga-truppen var her til formiddag tilbage i Farum Park efter en kort sommerferie. Og på trods af at vejrguderne ikke viste sig den mest betænksomme side, var der højt humør blandt spillere og trænere. – Det er altid dejligt at komme tilbage på træningsbanen. Det bliver man aldrig træt af, og jeg glæder mig rigtig meget til at komme igang med træningen og forberedelserne inden efterårssæsonen går igang. Vi har blandt andet nogle spændende træningskampe og en træningslejr foran os, som skal sikre, at vi bliver helt klar til premieren i den nye sæson, lyder det fra cheftræner Ólafur Kristjánsson. Allerede på torsdag kl. 14 møder FC Nordsjælland AIK Stockholm i Farum Park. AIK ligger med i den bedste halvdel af Allsvenskan, og blev nummer tre sidste sæson. Derudover skal FCN også prøve kræfter med AGF d. 2/7 i Aarhus og Ajax Amsterdam d. 10/7 på træningslejren i Holland. – Vi har over sommeren sagt farvel til en lille håndfuld spillere, og så har vi også trukket nogle nye, spændende unge spillere op fra vores U/19-hold, som jeg glæder mig meget til at se nærmere. I trænerstaben har vi som bekendt sagt farvel til to gode kollegaer i Mark Strudal og John Bredal, og så har fået vores nye målmandstræner, Lars Bjerring, ind, som allerede er faldet fint til. I alt er der kommet fem nye ansigter op i Superliga-truppen, alle hentet fra FCN U/19, der vandt pokaltitlen og sluttede som nummer to i U/19 Ligaen. Der er tale om Mads “Mini” Pedersen (højre back), der har været i klubben siden 2008 og har 16 U-landskampe på CV’et, Mathias Jensen (midtbane), der var anfører for U/19-holdet og har 8 U-landskampe, Christian Køhler (midtbane), der har været i klubben siden 2008, og de to spændende offensiv-spillere, Adnan Mohammed (angriber) og Souheib Dhaflaoui (angriber). I alt er der tale om fire spillere, der ikke længere er en del af truppen. Mario Ticinovic, der kom til FCN fra klubben Hajduk Split i januar 2012. Den nu 23-årige kroat fik således sin debut for FCN i mesterskabssæsonen, og han har i sine tre et halvt år spillet 101 kampe og scoret 7 mål. Han nåede således lige akkurat at komme på FC Nordsjællands Hall of Fame over spillere med 100 kampe for klubben. Kristian Lindberg har sine kun 21 år til trods været tilknyttet Superliga-truppen i tre sæsoner med en halv sæsons udlejning til Lyngby BK undervejs. Det er i alt blevet til 46 førsteholdskampe og 4 mål for Kristian Lindberg. Hans Mulder blev hentet til FCN på et halvt års lejekontrakt i januar fra klubben Delhi Dynamos FC I Indien, og den 28-årige hollænder spillede med i 8 af forårets kampe. Mikkel Jensen er kun 20 år og kom til FC Nordsjælland som U/19 spiller, men siden oprykningen til Superliga-truppen er det kun blevet til 4 førsteholdskampe og slet ingen i den seneste sæson, hvor han også var udlejet til Roskilde i efteråret. FC Nordsjælland ønsker de fire spillere rigtig meget held og lykke fremover.