Nye kamptidspunkter til glæde for familierne

Kategorier

Alka Superligaen har fået nye og mere familievenlige kamptidspunkter til den kommende sæson. (Foto: Rie Neuchs)

Farum Park er Danmarks familiestadion nr. 1 med trygge rammer omkring Superligakampene, og nu bliver det hele endnu mere familievenligt

FC Nordsjællands mange unge fans kan glæde sig ekstra til den kommende sæson. Efter aftale med TV-selskaberne er kick-off for kampene nemlig rykket lidt frem, så far og mor selv ved de mest attraktive kampe ikke skal spekulere på, om børnene mister nattesøvn for at få oplevelsen live på stadion.

I Farum Park har FCN længe gjort alt for at gøre fodboldoplevelsen bedst mulig for hele familien. Trygge rammer, mange børnevenlige aktiviteter både før og efter kampene, og nu også røgfrit miljø er med til at understrege status som Danmarks familiestadion nr. 1.

Det har også været et højt ønske fra børnefamilier, at kampene ikke spilles for sent på aftenen, men i det spil bestemmer FC Nordsjælland og de øvrige Superligaklubber ikke selv. TV-selskaberne har faste spilletidspunkter, men heldigvis er det fra denne sæsons start lykkedes at få kamptidspunktet rykket frem, så de fleste sene eftermiddagskampe og aftenkampe starter en time tidligere.

De faste spilletidspunkter er fremover aftalt med TV-selskaberne således:

Fredag: 18.00
Lørdag: 16.00
Søndag: 13.30, 16.00 og 18.00
Mandag: 19.00

Der kan dog fortsat ske ændringer, hvor enkelte kampe må rykkes fra disse tidspunkter af den ene  eller anden grund, men generelt vil ovenstående være spilletidspunkterne for alle runder, og FC Nordsjælland sparker således den nye sæson i gang kl. 18.00 i Farum Park mod SønderjyskE fredag 17. juli.

Fremrykningen af lørdagskampen fra kl. 17.00 til kl. 16.00 giver også mange familier en god mulighed for både at være til fodbold i Farum Park og nå hjem til vant lørdagshygge. Kamptidspunktet for FC Nordsjællands første fire hjemmekampe er endeligt fastsat af TV-selskaberne, og efter åbningskampen mod SønderjyskE følger disse tre hjemmekampe:

Mandag 3. august kl. 19.00 mod AaB
Søndag 16. august kl. 13.30 mod Esbjerg
Søndag 30 august kl. 16.00 mod Brøndby

Billetsalget til premieren 17. juli mod SønderjyskE starter i næste uge.