Mtiliga blev årets spiller i FC Nordsjælland

Kategorier

Mtiliga blev årets spiller i FC Nordsjælland

FCN Awards løb torsdag aften af stablen, og her snuppede anfører Patrick Mtiliga titlen som årets spiller i klubben.

Det årlige award show foregik i Sepp Loungen, hvor spillere, trænere, administration og frivillige var inviteret med koner og kærester. Aftenen bød på en lang række priser der skulle uddeles, og der skulle siges pænt farvel til Mark Strudal og John Bredal, som begge stopper i FC Nordsjælland når sæsonen slutter. Cheftræner Ólafur Kristjánsson stod for uddelingen af årets spiller, og cheftræneren lagde vægt på det stærke arbejde som Patrick Mtiliga havde leveret, som sin egen person efter han overtog anførerbindet efter Nicolai Stokholm. Det var andet år i træk at Mtiliga modtog prisen, som årets spiller i FCN. Du kan i videoen ovenfor se interview med Patrick Mtiliga, hvor han fortæller om sin første sæson, som anfører i klubben. Aftenens prismodtagere blev:

  • Årets Talent: Andreas Maxsø
  • Årets Fighter: Kasper Lorentzen
  • Årets mål: Uffe Bechs matchvinder scoring mod FC Vestsjælland
  • Årets Topscorer: Uffe Bech
  • Årets Værdispiller: Mathias Hebo Rasmussen
  • Årets Spller: Patrick Mtiliga