Marcondes kåret som månedens spiller

Kategorier

Marcondes kåret som månedens spiller

Efter en forrygende periode modtog den kun 20-årige Emiliano Marcondes i dag TV-selskabernes pris som Alka Superligaens bedste i maj måned

Hver måned kårer de TV-selskaber, der har rettighederne til Alka Superligaen, den bedste spiller, og i maj var de tre nominerede FC Nordsjællands Emiliano Marcondes, Daniel Agger, Brøndby, og FCK-keeper Stephan Andersen. Og vinder blev den kun 20-årige Emiliano Marcondes, der har haft en forrygende god periode og scoret i FC Nordsjællands seneste fire kampe i træk. Emiliano modtog hyldesten foran alle holdkammeraterne og hele FCN-administrationen, da han her til morgen mødte ind til dagens træning. Emiliano Marcondes har sin unge alder til trods været tilknyttet FC Nordsjællands Superligatrup i et par sæsoner nu, og han er noteret for 43 kampe, men de fleste har været som indskifter. I en længere periode har han nu fået chancen fra start og kvitteret med en række toppræstationer, der i går også gav en udtagelse som én af de ekstra spillere til Danmarks U/21 EM-trup, hvor også David Jensen, Uffe Bech og Andreas Maxsø er med. Så det er nogle begivenhedsrige dage for Emiliano Marcondes, der kan sætte ny klubrekord, hvis han på søndag i Aalborg scorer for femte kamp i træk, når FCN og AaB kæmper om femtepladsen i sæsonens sidste kamp.