Lars Bjerring bliver ny målmandstræner

Kategorier


David Jensen og Alex Runarson skal til den nye sæson trænes af klubbens nye målmandstræner Lars Bjerring – foto: Rie Neuchs

Lars Bjerring bliver ny målmandstræner

Den 33-årige tidligere Superligamålmand bliver ny målmandstræner i FC Nordsjælland, når spillerne starter den nye sæson op mandag den 22.juni.

Jan Laursen fra den sportslige ledelse: – Lars har via meget struktureret og analytisk arbejde leveret et rigtig godt indtryk på os, og vi er overbeviste om, han kommer med den helt rette sult, energi og ærgerrighed, som er vigtigt for vores miljø og kultur samt vitalt for den videre udvikling af Superliga-keeperne. – I samarbejde med klubbens dygtige ungdomsmålmandstrænere får Lars også en vigtig rolle både mht. træning og scouting, så niveauet af vores ungdomsmålmænd løbende løftes, siger Jan Laursen, der samtidigt sender en stor tak til John Bredal og Lars Høgh, som i samarbejde har været ansvarlige for Superliga-målmændene de seneste mange år. Lars Bjerring har været tilknyttet som målmandstræner på fuldtid i HB Køge siden 2011, og i selvsamme klub vogtede Bjerring målet fra 2009 i Superligaen og frem til 2011, hvor han måtte indstille karrieren fordi han blev fodboldinvalid, hvilket gav ham muligheden til at kaste sig over trænergerningen i en tidlig alder. Lars Bjerring udtaler: – Jeg glæder mig selvfølgelig rigtig meget til de nye udfordringer, hvor jeg får mulighed for at prøve mig af på højeste niveau.  Jeg har en klar forventning om, at det bliver en stor og fantastisk spændende opgave, og jeg er topmotiveret for at vise mine kvaliteter og  præge klubbens målmænd til at blive endnu bedre. De har allerede et højt niveau, men de er stadig unge og kan dermed fortsat præges og videreudvikles. – Jeg har været super glad for min tid i HB Køge, som gav mig chancen, da jeg  stoppede min aktive karriere, hvilket jeg altid vil være dem taknemmelige for. Nu ser jeg frem til at møde og lære både trup og trænerteam endnu bedre at kende, siger Lars Bjerring. Lars Bjerring er i besiddelse af den højeste målmandstræner uddannelse, nemlig den UEFA godkendte M3, samtidig med at han besidder den almene B-træner licens og har en forventning om at gå i gang med A-licens i nærmeste fremtid. Bjerring har i sin aktive karriere spillet for FC Roskilde, NFA/LFA, Herfølge og HB Køge.