Kom med til Strudals sidste kamp

Kategorier

Kom med til Strudals sidste kamp

Mark Strudal stopper efter en lang og flot karriere sit virke i FC Nordsjælland. Søndagens kamp mod AaB, var Strudals sidste kamp, og FCN TV fulgte den karismatiske angrebstræner på tæt hold.

– Det har været en lang og fantastisk rejse med FC Nordsjælland. Og derfor er det selvfølgelig også lidt vemodigt at stå her og vide, at det er slut. Jeg har taget den her kamp, som var det enhver anden, og har været der mentalt, som jeg plejer, men de sidste par minutter af kampen, hvor jeg lige stod og tænkte over det hele var meget specielt. – Jeg har haft så mange gode oplevelser i klubben. Lige fra mesterskabssæsonen til eventyret i Champions League. Men samtidig har jeg også haft fornøjelsen af at arbejde med utrolig mange dygtige og talentfulde unge spillere, og det har været kæmpe stort for mig. FC Nordsjælland takker Mark Strudal for indsatsen i klubben og ønsker held og lykke fremover i det nye virke.