Højspænding for U/17 til sidste kampdag

Kategorier


FCN U/17 får medaljer på lørdag af én eller anden karat, og U/19 får sølvmedaljer på onsdag.

Højspænding for U/17 til sidste kampdag

FC Nordsjællands U/17 vandt 1-0 over Horsens og er a point med Brøndby i toppen, men tigrene mangler stadig lidt bedre målscore for at snuppe guldet

Det bliver en meget spændende sidste spillerunde for FCN i U/17 Ligaen på lørdag, for med en sejr på 1-0 over Horsens er tigerne nu a point med Brøndby på førstepladsen men desværre fire mål fra førstepladsen på målscoren. FCN slutter af på lørdag kl. 13.00 i Lyngby, hvor alle kampe afvikles samtidigt, og det kan blive til enten guld, sølv eller bronzemedaljer for tigrene. Brøndby spiller hjemme mod OB, og vinder både FCN og Brøndby, skal FCN vinde med fire mål mere end Brøndby for at snuppe guldet. En sejr er nok, hvis Brøndby sætter point til. Og endelig kan Esbjerg snuppe sølvet, hvis FCN snubler i Lyngby. Esbjerg spiller hjemme mod FCM og er to point efter FCN. FCN jagtede en storsejr i lørdagens hjemmekamp mod Horsens, men de unge tigre var desværre ikke skarpe nok til at omsætte chancerne i mål. Det blev ved den ene scoring, som Andreas Olsen stod for efter 35 minutters spil. FCN havde klart overtag og masser af boldbesiddelse hele kampen, men tigrene omsætte det desværre ikke i tilstrækkeligt med åbne målchancer. – Det kan blive både guld, sølv eller bronze på sidste spilledag, og vi går naturligvis stadig stenhårdt efter guldet, selv om vi ikke fik lagt maksimalt pres på Brøndby med en større sejr over Horsens, siger U/17 træner Kasper Kurland. Det bliver en spændende lørdag eftermiddag for FCN i Lyngby, hvor der vil være medaljeoverrækkelse umiddelbart efter kampen, der starter kl. 13.00. FCN U/19 slutter også sæsonen af i Lyngby, men det er allerede onsdag aften kl. 18.30, og her ligger det fast, at FCN får overrakt sølvmedaljer efter kampen uanset udfaldet.