Hjælp FCN og vind en Ipad

Kategorier

 
Deltag i tilskuerundersøgelsen og vind en Ipad – foto: fcn.dk

Hjælp FCN og vind en Ipad

Alka Superligaen gennemfører igen i år en fælles tilskuerundersøgelse i alle 12 klubber. Hjælp FC Nordsjælland ved at deltage og vind en af i alt 12 iPads.

Således gennemfører Alka Superligaen for fjerde år i træk den fælles tilskuerundersøgelse Superliga Survey. I 2014 deltog knap 500 FCN-fans i undersøgelsen, men i år vil vi gerne have endnu flere besvarelser, så vi med endnu større sikkerhed kan forbedre oplevelsen i Farum Park. Undersøgelsens resultater skal først og fremmest bruges til at se, hvor man evt. kan forbedre oplevelsen for dig og andre tilskuere. Desuden skal undersøgelsen give et billede af, hvor Alka Superligaen som helhed kan gøre nogle ting bedre. Giv din mening til kende, og vær med til at skabe en endnu bedre FCN-oplevelse for dig selv og de øvrige FCN-tilhængere! Tilmeld dig Superliga Survey 2015 her! (åbner i nyt vindue) FCN takker på forhånd alle deltagere for deres hjælp.