FCN U/19 viste formatet i sølvfest

Kategorier


FC Nordsjællands U/19 trup med de fortjente sølvmedaljer. (Foto: Per Kjærbye)

FCN U/19 viste formatet i sølvfest

Selv om sølvet var sikret før sidste kamp, satte FCN U/19 trumf på i Lyngby og vandt sikkert 3-0 før medaljeoverrækkelsen

FC Nordsjællands U/19 mandskab sluttede Ligasæsonen af på samme flotte vis, som har kendetegnet indsatsen hele vejen igennem. Inden sidste runde var guldet placeret hos FC Midtjylland, mens FCN var en ligeså sikker sølvvinder, og de unge tigre satte trumf på i sidste spillerunde ved at vinde sikkert 3-0 i Lyngby. Med den sejr blev medaljeoverrækkelsen bare endnu sjovere, og sølvet blev fejret på festlig vis og er en understregning af FC Nordsjællands faste plads i toppen af dansk ungdomsfodbold. For to år siden vandt FCN U/19 guld, og sidste år blev det til sølv ligesom i år, og på lørdag understreger FCN U/17 klubbens dominans i Ligaerne, når det bliver til medaljer af én eller anden karat efter sidste kamp i Lyngby. I aftes kom FCN foran efter kun otte minutters spil, da Adnan Mohammed med et fint dybdeløb omsatte stikningen fra Daniel Thorup til mål. Herefter faldt kadencen desværre lidt hos tigrene, og det blev ved 1-0 til pausen. Fra 2. halvlegs start var FCN dog tilbage i hovedrollen og svingede taktstokken med stor dominans. Midtvejs i halvlegen scorede Adnan Mohammed igen på oplæg fra Emre Mor, og Adnan Mohammed fuldendte med et hattrick små ti minutter før tid, da han løftede bolden over Lyngby-keeperen til 3-0, på Emre Mors smarte fremlægning. Cheftræner Morten Karlsen kan være tilfreds med sin første sæson ved roret: – Det var et flot mål som punktum på en flot sæson, hvor vi rammer et pointgennemsnit på 2,18 pr. kamp og har lavet 2,63 mål i gennemsnit for alle kampene. Vi vil gerne takke alle for indsatsen og den opbakning, holdet har fået hele vejen igennem, lyder det fra Morten Karlsen. Inden U/19 spillerne går på ferie venter lige en sidste opgave i morgen fredag i Farum Park, hvor holdet spiller en kamp mod U/21 landsholdet fra Azerbajdsjan. Der er fri adgang til kampen i Farum Park fredag kl. 15.00. FCN U/17 mangler som nævnt sæsonens sidste kamp i Lyngby på lørdag kl. 13, og det bliver fantastisk spændende, idet resultaterne i sidste spillerunde vil placere guld, sølv og bronze. Inden kampene ligger FCN lige i point med Brøndby, som er bedst på målscore, mens Esbjerg er to point efter.