FCN roser nyt scouting-system

Kategorier

FCN roser nyt scouting-system

Steen Nedergaard, der er chef scout i FC Nordsjælland, har fået et godt indtryk af det nye scouting-system, som klubben anvender i samarbejde med eye4Talent. Her kan du høre lidt om, hvordan systemet fungerer.

FC Nordsjællands scouting-team har igennem en periode implementeret et nyt scouting-system fra IT-firmaet eye4Talent, og der er flere positive aspekter i den nye scouting-platform. Chefscout, Steen Nedergaard, slår fast, at FC Nordsjælland stadig er i den indledende fase i forhold til brugen af det nye system, men førstehåndsindtrykket er positivt. – Det har været let at komme igang med det nye system fra eye4Talent, og folkene omkring det har været meget behjælpelige her i den indledende fase. Systemet giver et rigtig godt overblik og struktur i det materiale, vi beskæftiger os med, og det er en stor styrke, fortæller Steen Nedergaard. – Det er vigtigt for en klub som FC Nordsjælland, der satser meget på at udvikle egne talenter samt at scoute de bedste talenter i Norden at have adgang til et værktøj, der sætter de store mængder data på de forskellige spillere i system, så vi hele tiden kan holde os opdaterede og overlevere data til hinanden på en fornuftig måde.