FCN forlænger med Mads ”Mini” Pedersen

Kategorier


Mads “Mini” Pedersen her midt i billedet har haft masser at juble over sammen med U/19 mandskabet og kan nu også se frem til en sæson i Superligatruppen.

FCN forlænger med Mads ”Mini” Pedersen

Mads “Mini” Pedersen rykker i den kommende sæson op fra U/19 til Superligatruppen

Endnu ét af talenterne fra FC Nordsjællands U/19 Ligamandskab kan nu se frem til at rykke op i Superligatruppen til næste sæson. Det er Mads ”Mini” Pedersen, den lynhurtige venstre back, der netop har fået forlænget sin kontrakt med FCN. 19-årige Mads ”Mini” Pedersen fik sine første fodboldstøvler på som 3-årig i Snekkersten med far som træner. Tre år senere skiftede han til Nivå-Kokkedal, og fra han var 9 til 12 år spillede han i HUI. Herfra kom Mads ”Mini” Pedersen også med i FC Nordsjællands specifiktræning ved siden af klubtræningen, og som 12-årig skiftede han til Farum Boldklub, så han har et langt udviklingsforløb i FC Nordsjælland: Jan Laursen fra den sportslige ledelse siger: – Mads ”Mini” har vist vilje og tålmodighed til at arbejde hårdt for det, og hans udvikling er endnu et bevis på den kvalitet, der er omkring ungdomsarbejdet i FC Nordsjælland, hvor vi gennem flere år har kunnet rykke en stribe af egne talenter op i Superligatruppen. Takket være mange kvalificerede trænere og målrettet arbejde med at udvikle dem til FCN-stilen. – Vi glæder os til at følge hans udvikling som en fast del af Superligatruppen i den kommende sæson, siger Jan Laursen. U/19 træner Morten Karlsen har følgende karakteristik af Mads ”Mini” Pedersen: – Mads har en masse fart og dynamik i sit spil, og så er han god til at læse situationerne. Han står for et aggressivt forsvarsspil og er altid ivrig efter at støde med frem som angrebsstøtte. – Han har selvfølgelig stadig masser at lære, men det skal nok komme, for han viser hele tiden lyst til at arbejde med at forbedre sig. Og så har han især udviklet sig stærkt mentalt og med modenhed i sit spil, siger Morten Karlsen. Mads ”Mini” Pedersen glæder sig til de nye udfordringer: – For mig er det en barndomsdrøm om at blive professionel fodboldspiller, der går i opfyldelse. Det bliver fedt at blive en fast del af Superligatruppen, og jeg glæder mig til at lære. Især fra Patrick Mtiliga, der jo spiller samme position.. – Jeg er klar over, at jeg har meget at lære og vil arbejde hårdt for det. Som professionel er det vigtigt at tænke fodbold som en livsstil 24 timer i døgnet, og det er jeg klar til, siger Mads ”Mini” Pedersen. Mads “Mini” Pedersen står noteret for 16 U-landskampe for henholdsvis U/18 og U/19 landsholdene, og de næste venter lige om hjørnet, idet han netop sammen med klubkammeraten Mathias Jensen er taget afsted til Grækenland, hvor de med det danske U/19 landshold skal spille to kampe mod Grækenland i morgen fredag og på søndag.