FCN – AIK Stockholm torsdag d. 25/6 kl. 14.00

Kategorier

FCN – AIK Stockholm torsdag d. 25/6 kl. 14.00

AIK Stockholm gæster Farum Park torsdag d. 25/6, når FCN tager hul på den først træningskamp forud for den kommende sæson. Kampen kan live-streames på Kanal Sport.

Forberedelserne til efterårssæsonen skydes i gang inden længe. Alka Superliga-truppen starter således træningen mandag d. 22/6 i Farum Park, hvor spillerne møder ind til første træningspas med den obligatoriske indvejning og YOYO-test. Og allerede torsdag d. 25/6 er første træningskamp planlagt. Det er sidste sæsons nr. 3 i Allsvenskan, AIK Stockholm, der lægger turen forbi Farum Park. AIK Stokholm er i skrivende stund placeret på en sjetteplads i den bedste svenske række efter 13 runder, og er derfor en modstander med høj kvalitet og en god matchning for Superliga-holdet. Kampen fløjtes i gang kl. 14.00 og sendes af Kanal Sport og kan live-streames via kanalsport.dk Der vil være fri entré til kampen, og boden på tribuneafsnit A1 vil være åben under kampen.