FCN – AIK spilles på Helsingør Stadion

Kategorier

FCN – AIK spilles på Helsingør Stadion

Træningskampen mellem FC Nordsjælland og AIK Stockholm er blevet flyttet fra Farum Park til Helsingør Stadion, således at kampen kan blive spillet på græs efter ønske fra AIK Stockholm

Da AIK Stockholm møder VPS i en kvalifikationskamp til Europa League d. 2. juli, ønsker svenskerne at afvikle træningskampen mod FC Nordsjælland på græs, således at deres forberedelser bliver så gode som muligt. Denne forespørgsel har FC Nordsjælland naturligvis imødegået, hvorfor kampen på torsdag afvikles på Helsingør Stadion, som har været behjælpelige i denne sammenhæng. Kamptidspunktet er uændret, og der vil stadig være gratis entré. FCN – AIK Stockholm Kamptidspunkt: kl. 14.00
Spillested: Helsingør Stadion
Adresse: Ndr. Strandvej 11, 3000 Helsingør 
Entré: Gratis Grundet ændring af spillestedet bliver kampen ikke vist på Kanal Sport.