FC Nordsjælland møder Ajax

Kategorier


FCN-holdet drager til Holland på træningslejr – foto: Rie Neuchs

FC Nordsjælland møder Ajax

Den traditionsrige danskerklub bliver en af modstanderne i optakten til den nye sæson for FC Nordsjælland.

FCN drager på træningslejr til Delden i Holland, hvor klubben to gange tidligere har haft gode træningslejre om sommeren. På denne tur venter altså et møde med Ajax på Sportspark De Boeshoek i Hardenberg den 10 juli kl.16.30. Jan Laursen fra den sportslige ledelse: – Vi forsøger altid så vidt muligt at ramme internationale modstandere til alle vores hold i opstartskampene, og i Ajax glæder vi os over både at få en modstander af høj international klasse samt en klub med tætte bånd til dansk fodbold og med flere danske profiler i truppen. – Samtidigt så giver det os lejlighed til at kombinere kampen med en træningslejr i Holland, som optimal forberedelse til den kommende Alka Superliga sæson. Vi har to gange tidligere været i Delden, hvor vi har haft gode faciliteter, og mødt gode modstandere, fortæller Jan Laursen. Spillertruppen i Ajax tæller på nuværende tidspunkt fem danskere i førsteholdstruppen, nemlig Nicolai Boilesen, Lucas Andersen, Viktor Fischer, Niki Zimling og Lasse Schöne. Der venter godt en uges træningslejr i det hollandske før FCN vender snuden hjem igen den 11.juli for at fintune de sidste detaljer før Alka Superligaen starter op igen fra den 17-20.juli.