Farum Park bliver røgfrit

Kategorier

Farum Park bliver røgfrit

For at gøre Farum Park endnu mere familievenligt har FC Nordsjælland besluttet at gøre alle tribunerne på stadion røgfri fra den nye sæson. I stedet oprettes der rygezoner under alle tribunerne.

Farum Park er Danmarks familiestadion nummer 1, og vi har hele tiden fokus på at skabe de bedst mulige forhold for de mange børn og voksne, som trofast følger FC Nordsjælland på hjemmebane. Det skal være en fantastisk oplevelse for alle og for ikke at udsætte vores tilskuere, børn som voksne, for passiv rygning, har vi i FC Nordsjælland besluttet at følge den generelle trend om at skabe røgfrie områder. Adm. Direktør Ole Palmå udtaler: – Det har længe været et ønske fra vores side at gøre miljøet på stadion endnu bedre, og ikke mindst har vi haft rigtig mange børnefamilier, som har spurgt til et røgfrit stadion. Og da vi ønsker at gøre hele oplevelsen ved at komme til FC Nordsjællands kampe endnu bedre for vores mange tilskuere (besøgende), så går vi nu i denne retning. – Det er ikke rygerne, men røggenerne, vi vil af med. Vi ønsker absolut ikke at vinke farvel til de trofaste fans, som har været vant til at kunne ryge på stadion. Derfor har vi besluttet at oprette rygezoner under hver tribune, således at man stadig kan gå ned under tribunen for at ryge, men altså uden at genere sine medfans, fortæller Ole Palmå. FC Nordsjælland følger dermed den trend, der er i hele samfundet, hvor rygere og ikke rygere tager maksimalt hensyn til hinanden. Det er vigtigt, at især børn og unge kan gå til fodbold og færdes i et røgfrit miljø, og her ønsker FC Nordsjælland at gå i front i kampen mod ufrivillige røggener. Her kan du se, hvor de nye rygezoner oprettes: