David Jensen og Uffe Bech udtaget til U/21 EM

Kategorier


Bech og Jensen tager begge med U/21-landsholdet til Tjekkiet.

David Jensen og Uffe Bech udtaget til U/21 EM

De to unge FCN-spillere er begge blevet udtaget til det U/21-landshold, som spiller EM-slutrunde i Tjekkiet i juni måned.

Begge spillere har været med fast med omkring holdet, som har kæmpet for at komme til slutrunden. David Jensen er noteret for fire U/21-landskampe, og han skal tage konkurrence om pladsen i målet op med Jakob Busk og Frederik Rønnow. Uffe Bech er noteret for fem kampe og tre mål i U/21-landsholdstrøjen. Holdet spiller deres første kamp den 17.juni mod Tjekkiet, og sidenhen venter Tyskland og Serbien i puljen. Der venter dermed hård modstand for de unge talenter i håbet om at gå videre fra puljen. FC Nordsjælland kan glæde sig over at holdets tidligere forsvarskomet Jores Okore også er blevet udtaget til truppen, efter en stærk sæson i Aston Villa. Se hele truppen HER.