David Jensen: Et kæmpe delmål er nået

Kategorier


En glad David Jensen modtog i går meldingen om udtagelsen til U/21 EM-slutrunden. (Foto: Rie Neuchs)

David Jensen: Et kæmpe delmål er nået

FC Nordsjællands målmand glæder sig over udtagelsen til U/21 landsholdet og vil gøre alt for også at opnå spilletid ved EM

– Jeg har arbejdet hårdt ved træningen hele sæsonen for at levere de bedst mulige præstationer i Superligaen og på den måde komme med U/21 landsholdet til EM-slutrunden. Nu er det lykkedes, og dermed har jeg nået et kæmpe delmål. – Mit næste mål er også at få spilletid ved EM-slutrunden, og det er der mit helt klare fokus vil være nu, når vi på søndag har afsluttet Superligasæsonen. Det kommer til at handle om stenhårdt arbejde i træningslejren, for det er der, man skal bevise, at man er klar, siger David Jensen. Han er klar over, at der bliver hård kamp om målmandsposten mellem de tre stærke målmænd, og dagsformen kan blive afgørende for landstrænerens valg: – Jeg ved, at de har fulgt mig tæt i Superligaen, og nu gælder det så om at vise niveau ved hver træning op til EM-starten. Alle tager det dybt seriøst, og skal vi videre fra gruppen kræver det virkelig meget. Det er tre svære modstandere, vi er oppe imod. – Vi skal spille på store stadions, og i åbningskampen har Tjekkiet som vært også publikum bag sig som 12. mand. Men vi tror på chancen, for der er masser af kvalitet i truppen. Jeg er opsat på at give den gas og vise mig fra min bedste side, lyder det fra David Jensen. David Jensen har spillet 32 kampe på diverse U-landshold, heraf de fire på U/21 landsholdet. Torsdag den 11. juni varmer Danmark op til EM med en testkamp mod Sverige på Lyngby stadion.