Bredal takker af: Som et ægteskab

Kategorier

Bredal takker af: Som et ægteskab

Efter at have været med “lige fra starten” stopper John Bredal i FC Nordsjælland. Bredal havde sidste kamp i Aalborg, og her kan du høre, hvordan målmandstræneren har oplevet “ægteskabet” med FC Nordsjælland.

– Det er ligesom et ægteskab, der slutter. Jeg vil dog sige, at jeg er sikker på, at jeg kommer og kigger forbi engang imellem. Jeg bor stadig lige i nærheden af Farum Park, og jeg har brugt så meget tid i den her klub og har så mange gode oplevelser med i bagagen. – Det er altid svært at hive enkelte ting frem, når man skal nævne, hvad der har været det bedste over sådan en lang periode. Men jeg synes, at perioderne, hvor vi har haft sportslig succes i form af mesterskabet og pokaltitlerne samt det europæiske eventyr, selvfølgelig har været fantastiske at være en del af. Omvendt har det været enormt læreridt at være med, når vi har haft det svært, og det er faktisk der, jeg tror, at jeg har lært mest. FC Nordsjælland takker John Bredal for mange års tro tjeneste i klubben og ønsker ham held og lykke i hans fremtidige virke.