AKP: Stærkt nyt setup

Kategorier

AKP: Stærkt nyt setup

Fra dags dato er CV tiltrådt i den sportslige ledelse i FCN, hvor han bliver sidestillet med sportschef Jan Laursen. Det er et nyt setup, som Allan K. Pedersen glæder sig over.

– Det nye setup med Jan Laursen og CV sidestillet i FCN’s sportslige ledelse er et stærkt setup. Med både Jans og CV’s store netværk og erfaring i branchen, er jeg sikker på, at vi både kan videreudvikle og opgradere talentarbejdet og arbejdet omkring Superliga-holdet, hvilket også har været ønsket oppefra, fortæller Allan K. Pedersen. – Idéen til dette nye setup, er Jan Laursens egen, og det viser, hvormeget Jan tænker på klubben og på at optimere den sportslige ledelse i FC Nordsjælland, og det har jeg stor respekt for. Vi følger ikke efter de andre i FC Nordsjælland, men går vores egne veje, og det er den her nytænkning af ledelsesstrukturen et godt eksempel på.