Værd at vide før dagens kamp mod Hobro

Kategorier


Mario Ticinovic hyldes før mødet med Hobro for sine 100 kampe med tigeren på brystet. (Foto: Boesenfoto.dk)

Værd at vide før dagens kamp mod Hobro

FC Nordsjælland spiller i dag kl. 13.00 i Farum Park mod Hobro. Her er lidt statistiske vinkler på den kamp

VIDSTE DU AT… …Hobro aldrig tidligere har spillet i Farum Park. De to klubber har kun mødt hinanden i Superligaen i denne sæson, og de to første møder er begge spillet i Hobro, hvor den første kamp endte 0-0 i 5. spillerunde, mens Hobro vandt den anden med 1-0 her i forårets 19. spillerunde. FCN har således endnu aldrig scoret mod Hobro i Superligaen. …Emiliano Marcondes med sin scoring i Brøndby torsdag aften lavede sit tredje mål i de seneste fire kampe. De to sidste har begge været på hovedstød, og målet i Brøndby var det første, FC Nordsjælland har scoret efter en dødboldsituation i denne sæson. …Mario Ticinovic i Brøndby spillede sin kamp nr. 100 med tigeren på brystet. Han spillede sin første Superligakamp for FC Nordsjælland den 3. marts 2012 i 1-1 kampen ude mod AGF. Mario vil blive hyldet for de 100 kampe umiddelbart før dagens kamp mod Hobro. …gæsterne fra Hobro kommer med Superligaens målkonge. Mads Hvilsom blev torsdag aften matchvinder for Hobro med sejrsmålet til 1-0 i lokalbraget i Randers. Dermed er Hvilsom oppe på 16 træffere og alene i spidsen på topscorerlisten. …dagens dommer er den kun 29-årige Benjamin Helm Svedborg, der er i gang med sin første sæson i Alka Superligaen. Han har hidtil dømt otte kampe på højeste niveau og én gang tidligere styret fløjten i en kamp med FCN som deltager. Det var i 11. spillerunde i Farum Park mod SønderjyskE. …Hobro i dagens kamp må undvære midterforsvarer Anders Egholm, der afsoner en spilledags karantæne. …