Værd at vide før dagens kamp mod FCM

Kategorier


Uffe Bech scorede sidste gang, FCM gæstede Farum Park.

Værd at vide før dagens kamp mod FCM

FC Nordsjælland spiller i dag kl. 16.00 i Farum Park mod FC Midtjylland. Her er lidt statistiske vinkler på den kamp

VIDSTE DU AT… …FCN og FC Midtjylland har mødtes 38 gange tidligere i Superligaen. FCN har vundet 9 gange, mens 12 kampe er endt uafgjort, og FCM har 17 sejre. Her i Farum Park er regnskabet dog klart i FC Nordsjællands favør med 7 sejre, 4 uafgjorte og kun 4 nederlag. …FCN allerede har besejret de danske mestre én gang i Farum Park i denne sæson. Det var i 8. spillerunde, hvor tigrene vandt 2-1 på mål af Uffe Bech og Kasper Lorentzen. FCM har kun tabt fem kampe i hele sæsonen, og FC Nordsjælland kan blive det eneste hold, der vinder to gange over mestrene i denne sæson. …midtjyderne med Danmarksmesterskabet nu får sit første trofæ til det ellers tomme pokalskab. To gange, både i 2010 og 2011, har FCN slået FCM i pokalfinalen i Parken.  …FC Midtjylland ikke har vundet en Superligakamp i Farum Park siden 3. maj 2009, altså for godt 6 år siden.   …dagens dommer er den 39-årige Peter Rasmussen, én af Superligaens mest rutinerede med i alt 153 kampe gennem de seneste 12 sæsoner. Peter Rasmussen debuterede i Superligaen i sæsonen 2003/04, umiddelbart efter FC Nordsjællands stiftelse, og han dømte første gang FCN i en udekamp mod netop FC Midtjylland den 17. september 2003. …assistentræner John Bredal og angrebstræner Mark Strudal siger farvel til FC Nordsjælland efter denne sæson, og de har derfor sidste kamp i Farum Park i dag. De har begge været en stor del af klubben og trænerteamet omkring Superligaholdet gennem mange år, og FCN ønsker dem held og lykke fremover. John og Mark bliver hyldet for indsatsen med blomster før dagens kamp.