Værd at vide før dagens kamp i Randers

Kategorier


David Jensen spiller sin kamp nr. 50 for FCN i aften. (Foto: Boesenfoto.dk)

Værd at vide før dagens kamp

FC Nordsjælland spiller i dag kl. 18.30 på udebane mod Randers. Her er lidt statistiske vinkler på den kamp

VIDSTE DU AT… …FCN og Randers har mødt hinanden 26 gange i Alka Superligaen, og FCN kan se tilbage på 10 sejre, 11 kampe er endt uafgjort og Randers har vundet 5 gange. Hjemme på AutoC Park har kronjyderne dog den bedste statistik med 4 sejre, 4 uafgjorte og kun 3 sejre til tigrene i de 11 kampe, der er spillet i Randers. …FCN endnu ikke har scoret mod Randers i denne sæson. Efterårets kamp i Randers endte 0-0, mens Randers vandt 3-0 i forårspremieren i Farum Park. Djiby Fall scorede to mål og Nicolai Brock-Madsen et enkelt i den kamp.   …Andreas Maxsø skal afsone en spilledags karantæne mod Randers efter sin advarsel i Slagelse, mens hjemmeholdet må undvære både Mikael Ishak og Kasper Fisker, der begge fik rødt kort mandag aften mod FCM. …målmand David Jensen spiller sin kamp nr. 50 for FC Nordsjælland. Han har spillet samtlige 27 Superligakampe i denne sæson og holdt clean sheet i otte af dem. …Randers fik sit største nederlag i klubbens historie både hjemme og ude mod FC Nordsjælland i sæsonen 2006/07. I Farum Park blev det 5-0 til FCN i sæsonpremieren, og senere fulgte tigrene op med en 6-1 sejr i Randers. …mens FCN nu er i gang med sin 13 sæson i træk i Superligaen, har Randers to gange været et smut nede i 1. division efter sin første sæson i Superligaen i 2004/05, hvor klubben røg retur med det samme. …dagens dommer er den 32-årige Jørgen Daugbjerg Burchardt, der er i gang med sin første sæson som Superligadommer. Han har indtil nu dømt otte kampe, heraf de to med FC Nordsjælland som deltager, begge i Farum Park mod henholdsvis SønderjyskE og OB.