Værd at vide før dagens kamp

Kategorier


Uffe Bech scorede to mål mod FC Vestsjælland i sæsonpremieren i Farum Park. (Foto: Boesenfoto.dk)

Værd at vide før dagens kamp

FC Nordsjælland spiller i dag kl. 14.00 mod på udebane mod FC Vestsjælland. Her er lidt statistiske vinkler på den spændende kamp

VIDSTE DU AT… …FCN og FC Vestsjælland kun har mødt hinanden 5 gange i Superligaen, og hvert hold står med to sejre, mens én kamp er endt målløs. FC Nordsjællands sejre er begge fra denne sæson, hvor FCN vandt 3-2 i premieren og fulgte op med en 2-0 sejr her i foråret. …FC Vestsjælland var det eneste af sidste sæsons Superligahold, FCN ikke formåede at besejre. Slagelse-mandskabet debuterede i Superligaen i sidste sæson og vandt begge kampe i Farum Park med 2-1, mens den tredje kamp i Slagelse endte 0-0. FCN hentede altså kun ét point mod FC Vestsjælland i sidste sæson. …Uffe Bech lavede to af FC Nordsjællands mål i det imponerende comeback mod FC Vestsjælland i sæsonpremieren. Og da holdene mødtes igen i Farum Park midt i marts var det David Moberg Karlsson og Gudjón Baldvinsson, der var i målhumør. …FC Nordsjællands spillere i Slagelse i dag får opbakning af både en bus med sæsonkortholdere og en bus med medlemmer af Tigerklubben udover alle de fans, der kører selv. …FC Vestsjælland for første gang i klubbens historie har spillet sig i pokalfinalen og møder FCK i finalen i Parken Kr. Himmelfartsdag. Vinder FC Vestsjælland den kamp, skal holdet repræsentere Danmark i europæisk fodbold, men vinder FCK går billetten til nr. 4 i Superligaen.