Udebanetur og grill med spillerne

Kategorier


Husk at medbringe jeres FCN-farver til kampene – foto: Rie Neuchs – www.rieneuchs.dk

Udebanetur og grill med spillerne

Sæsonens næstsidste udebanekamp venter lige rundt om hjørnet torsdag den 21.maj kl.20.00.

Der venter en hæsblæsende afslutning på Alka Superligaen, hvor FCN starter ud med tre kampe på bare en uge. Esbjerg, Brøndby og så Hobro i nævnt rækkefølge. Én god mulighed for at se holdet i aktion og få et indblik i mange af de nye spillere, som skal danne stammen på holdet til næste år.

  • FC Nordsjælland-Esbjerg fB Mandag den 18.maj kl.18.00
  • Brøndby IF-FC Nordsjælland Torsdag den 21.maj kl.20.00
  • FC Nordsjælland-Horbo IK Mandag den 25.maj kl.13.00

Til kampen i Brøndby er der afgang fra Farum Park kl. 18.45 og bussen forventes, at være tilbage igen kl. ca. 22.30. Det er Wild Tigers som arrangerer turen, og prisen ligger på 150,- for medlemmer og 200,- for ikke medlemmer. Tilmelding sker til bus@wildtigers.dk Seneste tilmelding til turen er mandag 18. maj. Læs mere om turen HER. Grill med Uffe Bech, Martin Vingaard, Joshua John, David Jensen og Patrick Mtiliga Onsdag den 3. Juni kl. 17.30 – 21.00 i FCN Baren i Farum Park arrangerer Wild Tigers grill og sjove konkurrencer sammen med flere af spillerne. Fordelt på 5 hold vil I sammen med hver spiller dyste i små konkurrencer mod hinanden. Vinder-holdet bliver selvfølgelig præmieret. Omkring kl. 19 vil der være spisning og hygge. Der tændes op i den store grill og så menuen bliver en god gang sommermad. Det koster KUN 40 kr. at deltage hvis du er medlem af Wild Tigers, og ellers kan du stadig nå at melde dig ind i Wild Tigers. Du tilmelder dig til hf@wildtigers.dk, hvor du skriver navne på samtlige deltagere du tilmelder. DEADLINE torsdag den 28. maj. Læs mere om arrangementet HER.