U/19 og U/17 fik ikke point med hjem fra Midtjylland

Kategorier


FC Nordsjællands U/19 mandskab har spillet en flot sæson  men må “nøjes” med sølvmedaljer for andet år i træk.

U/19 og U/17 fik ikke point med hjem fra Midtjylland

FC Nordsjællands U-hold måtte se sig slået i to tætte kampe

U/19 Liga: FCM-FCN 3-1 (1-1)
Mål: 5. minut Souheib Dhaflaoui. 20. minut 1-1 (straffe), 77. minut 2-1. 79. minut 3-1. FCN startede kampen fint og kom foran 1-0 på hovedstød ved Souheib Dhaflaoui på indlæg fra Mikkel Song. Tigrene forsøgte at holde de aggressive ulve på afstand ved hele tiden at spille dybt med stikninger, og det lykkedes fint i perioder. Men det var svært at modstå de hårdt pressende midtjyder hele tiden, især da de fik tilkendt et tyndt straffespark midt i 1. halvleg til udligning 1-1, som var stillingen ved pausen. 2. halvleg blev mere på FC Nordsjællands præmisser, og faktisk havde FCN rigtigt godt styr på kampen, da FC Midtjylland afgjorde den med scoring to gange i træk på omstillinger indenfor kun to minutters spil til 3-1. – Det er ærgerligt efter en nogenlunde fin kamp og specielt ærgerligt, når det har været en direkte konkurrent gennem hele sæsonen, men hatten af for et rigtig stærkt FCM-hold, siger FC Nordsjællands cheftræner Morten Karlsen. FC Midtjylland er ny dansk U/19 mester, mens FC Nordsjælland ligger til sølvmedaljer for andet år i træk efter mesterskabet i 2013.  U/17 Liga: FCM-FCN 3-2 (2-1)
Mål: 15. minut 1-0. 25. minut 2-0. 38. minut 2-1 Martin Freese. 70. minut 2-2 Jakob Johansson. 80. minut 3-2. FC Nordsjælland fik ikke sat sig rigtigt på spillet fra kampens start, og det blev straffet, da FCN efter et kvarter lavede en skidt clearing, der endte med et selvmål. FC Midtjylland kom også på 2-0 inden pausen, da midtjyderne fik alt for meget plads. Det så noget bedre ud for FCN efter pausen, og det lignede point, da først Martin Freese fik reduceret, og Jakob Johansson derefter udlignede til 2-2 efter klumpspil. Herefter havde tigrene et par gode muligheder for at snuppe sejren i kampens sidste minutter, men den gik i stedet til hjemmeholdet, der i tillægstiden bankede et frispark i nettet til 3-2 fra over 20 meters afstand. FCN U/17 ligger fortsat på andenpladsen i U/17 Ligaen og spiller på lørdag topkamp i Brøndby mod rækkens nr. 1 kl. 15.15. Forinden møder FC Nordsjælland U/19 også Brøndby på udebane kl. 13.00.