U/19-holdet i pokalfinalen

Kategorier

U/19-holdet i pokalfinalen

Tirsdag aften vandt U/19 med 4-1 over AB i pokalsemifinalen.

Det betyder at de talentfulde drengene skal spille pokalfinale den 3.juni mod enten FREM eller Næstved Boldklub, som spiller onsdag aften. Tirsdagens sejr over AB blev startet af Mathias Jensen, som efter 21 minutter scorede direkte på frispark, men bare 5 minutter senere fik AB udlignet. FCN kørte på igen, og Adnan Mohammed scorede til 2-1 med en modstander i ryggen. Kort før pausen fik Mikkel Song scoret efter en fin individuel aktion. FCN gik dermed til pausen med en 3-1 føring. I 2.halvleg styrede FCN kampen, og det sidste søm blev sat i kisten da U/17-spilleren Jakob Johansson sikrede sejren til 4-1 efter en fin lille stikning fra Marcus Ingvartsen. 3.juni kl.20.00 venter altså pokalfinalen mod enten FREM eller Næstved Boldklub. Næste opgør for U/19-holdet er lørdag den 16.maj ude mod FC København kl.13.00.