U/17 holder sig fremme i den tætte Ligatop

Kategorier

U/17 holder sig fremme i den tætte Ligatop

FC Nordsjælland spillede 2-2 mod FCK i en kamp, hvor tigrene var tættest på sejren

Der bliver tæt kamp i toppen af U/17 Ligaen, hvor der nu mangler fem spillerunder. FCN og Brøndby topper rækken med hver 44 point, mens Esbjerg ligger lige bagved med 43 efter 21 spillerunder. FC Nordsjælland havde lørdag hjemme mod FCK chancen for at komme alene i front og var også tættest på sejren, men desværre fik FCK udlignet til 2-2 på et straffespark, så det endte i pointdeling. Det var ellers en kamp, hvor FCN langt det meste af tiden var den styrende part. Alle fire mål kampen blev scoret i 1. halvleg, der var særdeles livlig. To gange var FCN foran, og begge scoringer var med Jakob Johansson som målscorer og Daniel Skov som oplægger. Målet til 2-1 midt i 1. halvleg lignede længe pausestillingen, men kort før pausen fik gæsteren igen udlignet på et straffespark. Selv om FCN i perioder i 2. halvleg pressede godt på for den afgørende træffer, blev det ved 2-2, og cheftræner Kasper Kurland vurderer kampen således: – Jeg må give hele holdet ros for en rigtig fin indsats, men det gælder ikke sekvenserne omkring de to FCK-scoringer. Men i det meste af kampen gjorde vi det godt og havde nogle rigtig gode perioder, så det så meget fint ud indtil de sidste ti minutter, hvor der blev truffet for mange forkerte beslutninger, siger Kasper Kurland. Næste opgave for FCN U/17 i Ligaen er udekamp mod OB på lørdag 9. maj kl. 15.15, og samme sted skal FCN U/19 i gang umiddelbart forinden med kamp mod OB kl. 13.00 efter næsten en måneds kamppause i U/19 Ligaen.  U/17 Ligaen: FCN-FCK 2-2 (2-2)
Mål: 7. minut 1-0 Jakob Johansson, assist Daniel Skov. 20. minut 1-1. 29. minut 2-1 Jakob Johansson, assist Daniel Skov. 40. minut 2-2 (straffespark).