U/16 nåede semifinalen i Torino Cup

Kategorier

U/16 nåede semifinalen i Torino Cup

Årgang 1999 og 2000 deltog i sidste uge i Torino Cup, hvor holdet fik modstand fra Vanchiglia, CSKA Moskva og Atalanta.

Det blev til en sikker sejr på 3-1 over det lokale italienske hold Vanchiglia, mens det blev til 0-0 mod CSKA Moskva. I semifinalen ventede så Atalanta, som har en af Italiens bedste ungdomsafdelinger. Drengene spillede en flot første halvleg, desværre blev det ikke omsat til mål, og det hele skulle afgøres i straffesparkskonkurrence, hvor Atalanta var skarpest og nappede en 3-2 sejr. Cheftræner Kasper Kurland: – Det har været en lærerig tur for vores unge spillere, som skal modnes til fremtiden. Vi har set en positiv udvikling i vores presspil, hvor modstanderne har haft svært ved at håndtere vores aggressivitet i genpresset. Det er utrolig positivt, at vi kan spille mod så stærke modstandere og virkelig formå at sætte dem under det tryk, som vi gerne vil have vores modstander er under. Generelt har vi haft to rigtig gode ture til Italien, først ved Arco Cup og nu her til Torino Cup, fortæller Kasper Kurland.