U-holdene tog seks point med hjem fra Odense

Kategorier


U/19-holdet har ikke flere hjemmekampe i Farum Park her i foråret

U-holdene tog seks point med hjem fra Odense

U/19 slog OB med 4-2 mens U/17 var endnu mere overbevisende med en sejr på 4-0

Der er så dejligt i Ådalen i Odense. Især når man kan pakke sammen i bussen til hjemtur med seks point i bagagen, og det kunne FC Nordsjællands U/19 og U/17 Ligamandskaber efter lørdagens kampe mod OB. U/19 Ligaen: OB-FCN 2-4
Målscorere for FCN: Adnan Mohammed 2 mål, Mathias Jensen og Mikkel Song U/19 viste vejen med fire scoringer og sejr på 4-2 i en kamp, der blev lidt mere spændende, end det var nødvendigt. De to hold hører til i hver sin ende af rækken, og FC Nordsjælland havde et klart overtag kampen igennem, men OB forsvarede sig godt og heldigt. FCN skabte chancer til flere mål i 1. halvleg, men det blev kun til et enkelt ved Adnan Mohammed, og så fik OB i stedet udlignet lige før pausen. Mathias Jensen bragte igen FCN i front kort inde i 2. halvleg, men igen lykkedes det OB at udligne, og derfor stod der uafgjort 2-2 indtil godt et kvarter før tid. Her lykkedes det endelig for FCN at komme i front igen med 3-2 ved indskiftede Mikkel Song, og med føringen på 3-2 kunne FCN koncentrere sig lidt mere om forsvaret i slutfasen og lure på kontramuligheder. Dem kom der en del af, men målet til 4-2 lod alligevel vente på sig til tillægstiden. Cheftræner Morten Karlsen glæder sig over indsatsen: – Jeg kan kun være tilfreds, for det hele fungerede fint, og vi skulle have sikret sejren allerede på en flot 1. halvleg, hvor vi spillede levende fodbold med stor bevægelighed. I stedet fik de udlignet på deres første chance lige før pausen, men heldigvis slog det os ikke ud af rytme. – Vi var også i fuld kontrol med kampen i 2. halvleg, og det er fuldt fortjent, at Mikkel Song reelt afgør kampen med scoringen til 3-2. Vi har haft god tid siden nederlaget i Silkeborg til at arbejde på træningsbanen. Spillerne har arbejdet hårdt, og det var dejligt at se, at vi igen lignede os selv som hold, siger Morten Karlsen. U/19 spiller i morgen tirsdag pokalsemifinale ude mod AB på Skovdiget kl. 19.00, og næste ligakamp er på lørdag ude mod FCK. U/17 Ligaen: OB-FCN 0-4 (0-2)
Målscorere for FCN: Jakob Johansson 2 mål, Daniel Skov og Martin Frese FC Nordsjællands U/17 drenge var klar fra første fløjt at satte sig fuldstændigt på kampen, som allerede blev afgjort i 1. halvleg. FCN-spillerne var foran sine fynske modstandere i alle faser af spillet før pausen, mens det i 2. halvleg lykkedes bedre for OB at dæmme op for de unge tigres angreb. – Set generelt over hele kampen burde vi have scoret endnu flere mål. Det var en glimrende holdindsats, og vi fik skabt en masse målchancer, samtidig med, at vi holdt OB nede på  to eller tre afslutninger, lyder det fra en tilfreds cheftræner Kasper Kurland. FCN fører U/17 Ligaen og næste ligakamp er lørdag 23. maj på udebane mod FC Midtjylland. Der resterer fire spillerunder, og i øjeblikket deler FCN og Brøndby førstepladsen med hver 47 point, mens Esbjerg på tredjepladsen har 44.