Sneaky Tigers underholder i pausen mod FCM

Kategorier

Sneaky Tigers underholder i pausen mod FCM

Når FC Midtjylland på søndag kommer på besøg i Farum Park bliver det ikke kun et glædeligt gensyn med en modstander, som tigerne normalt har et godt bid i. Det bliver også et glædeligt besøg fra Sneaky Tigers, som skal underholde publikum i pausen.

Du kan i videoen ovenfor se hvordan Sneaky Tigers i samarbejde med Opel markerede deres seneste omtræden i Farum Park, hvor de lavede et danseshow i pausen. Udover besøget fra Sneaky Tigers vil der være mange andre spændende aktiviteter før, under og efter kampen. FCN Fun Zone åbner som altid halvanden time før kickoff, og det vil sige kl.14.30 på søndag. I Fun zonen kan du vinde en fodboldrejse til Manchester United for to personer, lære fede tricks fra drengene fra fodboldtricks.dk, du kan få autografer fra to Alka Superliga-spillere. Danserne fra Sneaky Tigers kigger også forbi Fun Zonen. 25.000 kroner er igen på højkant i pausen i FCN Crossbar Challenge, og på søndag er det Bajram Fetai, som kommer og udvælger en sparker og samtidig vil give lidt gode fif til at ramme overlæggeren. Få det fulde overblik:

 • 14.30 FCN Fun Zone åbner med sparkekonkurrence, Trick-show fra drengene fra fodboldtricks.dk, ansigtmaling, bordfodbold, mad og drikke.
 • 15.00 Farum Park åbner og der deles sjove FCN-skumfingre fra Faxe Kondi ud til de 1.500 første på D-tribunen.
 • 15.00-15.30 Autografer og billeder med to Alka Superliga-spillere i FCN teltet i FCN Fun Zone
 • 15.25 Spiller starter opvarmning
 • 15.50 Deltageren til FCN Crossbar Challenge udvælges af Bajram Fetai
 • 15.57 Spillerne går på banen til kickoff – Husk at tage jeres halstørklæder op over hovedet
 • 15.00 Kickoff.
 • 15.45 Pause og pauseunderholdning med Crossbar Challenge og Sneaky Tigers
 • 16.00 2.halvleg.
 • 16.45 Kampen slutter.
 • 16.45 Autografzonen mellem A og D-tribunen åbner, hvor du kan få autografer og billeder fra spillerne.