Ólafur: Vi skal løfte vores spil

Kategorier

Ólafur: Vi skal løfte vores spil

– Vi har i de seneste par dage arbejdet hårdt på træningsbanen for at genfinde vores ståsted, siger FC Nordsjællands cheftræner Ólafur Kristjánsson

– Brøndby er et godt hold på en meget stærk hjemmebane, så der er ingen tvivl om, at det bliver en svær kamp for os. Vi skal løfte vores spil på mange parametre og vise en stor grad af modstandskraft. Sådan lyder fra FC Nordsjællands cheftræner Ólafur Kristjánsson efter dagens træning, som var sidste afpudsning før kampen i morgen aften på Brøndby stadion. Nederlaget hjemme til Esbjerg i mandags gjorde rigtig ondt: – Vi har i de seneste par dage arbejdet hårdt på træningsbanen for at genfinde vores ståsted. Vi holder fokus på os selv og måden, vi spiller fodbold på. Derfor har vi også søgt at blive bevidste om, hvad vi gør som er godkendt, og hvad der skal forbedres. – Når man taber, er der altid en risiko for at blive forblændet af resultaterne, så man helt mister sit ståsted. Det må ikke ske, og derfor prøver vi at fastholde det gode, selv om resultaterne ikke er med os. Back to basics kan man vel sige. – Selvtilliden bliver skrøbelig af nederlag, og derfor er det vigtigt at styrke den igen ved at gøre tingene igen og igen på træningsbanen, så vi får trygheden tilbage i vort spil, siger Ólafur Kristjánsson.